Atlantica Holiday Village Kos in Griekenland met Tui.be

Atlantica Holiday Village Kos in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Atlantica Holiday Village Kos in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Atlantica Holiday Village Kos

Atlantica Holiday Village Kos is een echte club met een ruime waaier aan faciliteiten. De animatie is hier tot in de puntjes verzorgd door onze Engelse collega’s van First Choice. Er zijn vier zwembaden: een ‘activity’ en een ‘relax’ zwembad, een zwembad speciaal voor families en eentje met leuke glijbanen voor kinderen. Voor elk wat wils dus! Ben je liefhebber van Griekse gerechten of verkies je eerder de light corner, smaken zal het zeker. Deze club (60.000 m2) is gebouwd in lokale stijl langs het kilometerslange zandstrand. Het centrum van Marmari ligt op wandelafstand en met de bus bereik je gemakkelijk de hoofdstad Kos-stad.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Atlantica Holiday Village Kos.

Land

Streek

Plaats

Sterren