Arenas Resort Schweizerhof in Zwitserland met Tui.be

Arenas Resort Schweizerhof in Zwitserland wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Zwitserland bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Zwitserland op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Arenas Resort Schweizerhof in Zwitserland.

Je volgende vakantie naar Zwitserland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Arenas Resort Schweizerhof

Sils-Maria is het meest charmante dorpje in de prachtige Engadin-vallei. Zijn stenen huisjes, torentjes en kasteel lijken zo weggelopen uit een sprookje. De mooie meren, de ruige bergtoppen en de groene bossen nodigen uit tot sportieve actie of tot rustig genieten. Arenas Resort Schweizerhof is er al vele decennia lang een begrip, maar kreeg in de voorbije jaren een geslaagde facelift. De kamers zijn modern ingericht met veel hout. En men blijft vernieuwen. Gedurende de zomer 2020 zal het zwembad en bijbehoren geheel herbouwd worden.

Op vakantie naar Zwitserland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Zwitserland met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Arenas Resort Schweizerhof in Sils-Maria.

Land

Streek

Plaats

Sterren