Aqualux Suite & Terme Hotel in Italië met Tui.be

Aqualux Suite & Terme Hotel in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Aqualux Suite & Terme Hotel in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Aqualux Suite & Terme Hotel

Aqualux Suite & Terme Hotel heeft alles in huis voor een onvergetelijke relaxvakantie. Het hotel heeft de vorm van een onregelmatig vierkant met een grote tuin als binnenplein. Dé parel van dit hotel is het prachtige waterpark met maar liefst 6 zwembaden met thermaal water en lichteffecten. Maar ook de wellnesszone is indrukwekkend en zorgt gegarandeerd voor totale ontspanning.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Aqualux Suite & Terme Hotel

Land

Streek

Plaats

Sterren