Appartementen Star in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Appartementen Star

Rustige ligging

Kleinschalig

Fijn zwembad

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Appartementen Star ( Kefalonia) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Appartementen Star

Het uitzicht over zee is prachtig wanneer je in Appartementen Star in Trapezaki verblijft. De rustige ligging is een groot voordeel, vooral omdat je toch het centrum en een heerlijk zandstrand te voet kunt bereiken. Je kunt de gezelligheid dus opzoeken wanneer je daar zin in hebt. Bij het zwembad kun lekker relaxen en een duik nemen in het verkoelende water. De eigenaren staan altijd voor je klaar en geven je graag tips over de mooie omgeving.

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension