Apollonia Beach Resort & Spa in Griekenland met Tui.be

Apollonia Beach Resort & Spa in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Apollonia Beach Resort & Spa in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Apollonia Beach Resort & Spa

Apollonia Beach Resort & Spa is een iets ouder maar goed hotel met een fijne Kretenzische architectuur, waar zowel families, singles, koppels als sportievelingen zich thuis zullen voelen. Dit gezellige vakantiedomein ligt direct aan het lange strand van Amoudara en is ideaal voor wie een centrale ligging op het eiland op prijs stelt. Het bestaat uit een hoofdgebouw met 5 verdiepingen en verschillende bijgebouwen met 2 verdiepingen. Het uitstekende hoofdrestaurant biedt een wisselend buffet, terwijl de à-la-carterestaurants Griekse, Italiaanse en veganistische specialiteiten serveren.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Apollonia Beach Resort & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren