Aparthotel Sisan in Italië met Tui.be

Aparthotel Sisan in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Aparthotel Sisan in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Aparthotel Sisan

Het nieuwe aparthotel Sisan biedt mooie 3 kamerappartementen die verspreid liggen op een afgescheiden klein domein dat aansluit aan Camping Cisano & San Vito. De meeste appartementen zijn gelijkvloers en ze hebben allemaal een terras. Er is een klein zwembad bij het aparthotel, maar je kan ook naar het zwembadencomplex van de camping, met Nederlandstalige animatie. Verblijf in kamer met ontbijt met mogelijkheid tot half pension.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Aparthotel Sisan

Land

Streek

Plaats

Sterren