Aparthotel Indigo Inn Side in Griekenland

Vertrek vandaag nog op vakantie naar Griekenland met Sunweb en geniet van een zalige vakantie in Aparthotel Indigo Inn Side

Eigenaar verrast met uitbreiding van het hotel

Per 1-7 geheel nieuw 2e zwembad met cosy ligbedden

Kamers zijn modern met fijne faciliteiten

BEKIJK MEER OP SUNWEB.BE ➜

MEER INFO ➜

Op vakantie naar Griekenland? Dan is deze Sunweb vakantie in Aparthotel Indigo Inn Side ( Kreta) misschien wel iets voor jou

Boek je vakantie naar Griekenland vandaag nog online bij Sunweb.be en ga extra voordelig op reis.

Het grootste aanbod aan online boekbare reizen vind je nu op Lastminuteboeking.be. Zo ook het volledige aanbod vakanties aangeboden door Sunweb.

Aparthotel Indigo Inn Side

Wanneer je tijdens je vakantie graag alles binnen handbereik hebt, is Aparthotel Indigo Inn Side de ideale plek. Aan de voorkant van het hotel ligt de levendige hoofdstraat met leuke bars, winkeltjes en restaurants en aan de achterkant de zee en het strand. Maar er is nieuws ….

Indigo Inn Side gaat uitbreiden en er komt een tweede gebouw bij dat slechts gescheiden door een smal weggetje van het eerste gebouw af ligt. De eigenaar verrast ons per 1 juli 2022 met nieuwe faciliteiten; zoals nieuwe hotelkamers en een heel nieuw zwembad, compleet met cosy ligbedden om heerlijk weg te dromen in de zon.

Zoals we gewend zijn van Indigo Inn Side is het interieur strak, modern en helemaal van deze tijd. Zo ook de hotelkamers, die voorzien zijn van fijne faciliteiten, zoals een flatscreen, een koelkast om je drankje in koud te houden en een koffiezetapparaat.

Lekker eten en drinken is heel belangrijk tijdens de vakantie. Iedere dag staat er in het restaurant weer een smakelijk buffet voor je klaar. Maar het is ook mogelijk om a la carte te eten in het nieuwe restaurant (per 1 juli 2022). Bij de gezellige poolbar bestel je je favoriete drankje en ervaar je een vakantie om nooit meer te vergeten.

 

Voordelig op vakantie naar Griekenland met Sunweb.be

Sunweb is dé online touroperator op het gebied van zomer-, ski- en autovakanties. Al jarenlang zijn Sunweb reizen rechtstreeks online te boeken aan de beste prijs. Je kan er reizen boeken naar populaire en betaalbare bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Turkije, Tunesië, maar ook  Gambia, Kaapverdië en Dubai.

Land

Streek

Plaats

Pension