Alpin Royal Wellness Refugium & Resort in Italië met Tui.be

Alpin Royal Wellness Refugium & Resort in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alpin Royal Wellness Refugium & Resort in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alpin Royal Wellness Refugium & Resort

De bijzonder geslaagde mix van traditionele elementen en moderne accenten van het klassevolle Alpin Royal past bij het imposante berglandschap rondom. De prachtige wellness pakt groots uit met een royaal zwembad, bubbelbaden en een weldadige saunawereld. Zowel bij het ontbijt als het diner proef je de unieke gerechten, met liefde bereid in de keuken. Hier kan je helemaal op adem komen, met een heerlijk gevoel van thuiskomen. Ontdek zelf waarom dit hotel terecht een ‘Small Luxury Hotel of the World’ is.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Alpin Royal Wellness Refugium & Resort

Land

Streek

Plaats

Sterren