Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat in Italië met Tui.be

Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat

De familie Mairhofer brengt alpine lifestyle en Italiaanse noblesse stijlvol bij elkaar. Benijdenswaardige rust, discrete service en een fantastische wellness maken je verblijf in hotel Alpenpalace tot een meer dan bijzondere ervaring. In de schilderachtige omgeving van het Ahrntal pakt dit 5*-resort uit met een excellente service op elk vlak. Van het perfect onderhouden park tot het harmonische interieur: de luxueuze sfeer maken dit hotel tot een vakantiejuweel. Dit adres won meermaals de ‘World Luxury Award’ voor beste wellnesshotel en scoort ook in de Gault-Millau uitzonderlijk hoog. Elk gerecht is hier een gedicht, een compositie van een meester. Jouw garantie voor een droomvakantie!

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Alpenpalace Luxury Hideaway & Spa Retreat

Land

Streek

Plaats

Sterren