Alpenhotel Rainell in Italië met Tui.be

Alpenhotel Rainell in Italië

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alpenhotel Rainell in Italië misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Italië, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alpenhotel Rainell

Een heerlijk oord waar je je meteen thuis voelt, dat is waar Alpenhotel Rainell voor staat. Dit kleinschalige luxehotel ontvangt je met een persoonlijke service, een hoogstaand comfort en een heerlijke keuken. Als kers op de taart is er de zalige wellness, perfect na de uren wandelplezier. De hotelier spreekt bovendien ook Frans.

Insider tip: wandel vanuit St. Ulrich naar St. Christina, langs de ‘Grödner Bahnweg’, een voormalige spoorwegbedding die tot promenade omgedoopt is en langs het Grödnertal slingert. Ideaal voor zowel jong als oud.

Op vakantie naar Italië met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Alpenhotel Rainell

Land

Streek

Plaats

Sterren