Alpenhotel Mittagspitze in Oostenrijk met Tui.be

Alpenhotel Mittagspitze in Oostenrijk wacht op jou. Boek vandaag nog je vakantie naar Oostenrijk bij TUI

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Naar Oostenrijk op vakantie met de wagen? Kies dan voor een verblijf in Alpenhotel Mittagspitze in Oostenrijk.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alpenhotel Mittagspitze

Beleef de intensiteit van de bergen op zijn puurst. In het kleinschalige en kwalitatieve Alpenhotel Mittagspitze van de oprecht gastvrije familie Madlener geniet je ten volle van een sfeervol decor, een uitstekende service en veel oog voor detail. De ruime duplexkamers zijn bovendien ideaal voor families op zoek naar comfort en ruimte.

Insider tip: jouw gastheer, de heer Madlener, maakt graag tijd om zijn gasten de beste wandelingen langs de mooiste plekjes van het woud aan te bevelen.

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar Oostenrijk met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Alpenhotel Mittagspitze in Damüls.

Land

Streek

Plaats

Sterren