Alpen-Comfort-Hotel Central in Oostenrijk met Tui.be

Alpen-Comfort-Hotel Central in Oostenrijk

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alpen-Comfort-Hotel Central in Oostenrijk misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Oostenrijk, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alpen-Comfort-Hotel Central

Stijlvol en charmant hotel waar de familie Ploner zorgt voor een persoonlijk onthaal en een gezellige ontspannen sfeer. In 2019 werd het hotel knap gerenoveerd met een vernieuwe lobby, bar en restaurant en biedt nog meer comfort voor zijn gasten. De uitstekende keuken is een feest voor je smaakpapillen. Ruime familieappartementen, panoramakamers en suites zorgen voor een heerlijke nachtrust. Een echte aanrader!

Op vakantie naar Oostenrijk met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Alpen-Comfort-Hotel Central

Land

Streek

Plaats

Sterren