Alimounda Mare in Griekenland met Tui.be

Alimounda Mare in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alimounda Mare in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alimounda Mare

In Alimounda Mare staat genieten centraal. Het begint al bij de ligging in een rustige baai vlak bij het strand en op wandelafstand van de jachthaven van Pigadia. Verder is er de uitstekende service, typisch Griekse gastvrijheid, moderne kamers, een infinity zwembad met een formidabel zeezicht en op-en-top relaxatie in het spacentrum. Hier verblijf je standaard in halfpension. Kies je liever voor een verblijf in volpension plus, dan zijn de drankjes inbegrepen bij het middag- en avondmaal.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Alimounda Mare.

Land

Streek

Plaats

Sterren