Alexandra Elegance in Griekenland met Tui.be

Alexandra Elegance in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alexandra Elegance in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alexandra Elegance

In het luxueuze Alexandra Elegance, het zusterhotel van Alexandra Beach, kan je terecht voor een familievakantie in stijl. Dit nieuwe vijfsterrenhotel ontvangt gasten vanaf 12 jaar, en die worden allemaal op-en-top in de watten gelegd. Je kan hier kiezen voor een verblijf in kamer en ontbijt of halfpension, of genieten van de goed verzorgde All Inclusive-formule. Het hotel ligt vlak aan het strand en het gezellige dorpje Potos bereik je in enkele minuutjes wandelen.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Alexandra Elegance.

Land

Streek

Plaats

Sterren