Alexandra Beach in Griekenland met Tui.be

Alexandra Beach in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alexandra Beach in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alexandra Beach

Alexandra Beach verwelkomt jong en oud met open armen. Kinderen leven zich uit in de miniclub en de speeltuin, volwassenen wagen zich aan verschillende sporten of genieten van een heerlijke verzorging in de wellness. Of ga gewoon met z’n allen naar het strand, dat hier vlak aan je voeten ligt! Ook het leuke centrum van het vissersdorpje Potos is gemakkelijk te voet bereikbaar. Het hotel heeft een restaurant en een gezellige Griekse taverne, waar je groenten op je bord krijgt die gekweekt werden in de eigen groententuin van het hotel. Er zijn ook twee zwembaden en een kinderbad, en wie niet genoeg kan krijgen van de waterpret kan kiezen voor een swim-upkamer of suite met eigen zwembad. De adembenemende zonsondergang is ‘s avonds de perfecte afsluiter van de dag.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Alexandra Beach.

Land

Streek

Plaats

Sterren