Alexander Beach Hotel & Village Resort in Griekenland met Tui.be

Alexander Beach Hotel & Village Resort in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Alexander Beach Hotel & Village Resort in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Alexander Beach Hotel & Village Resort

Aan het fijne strand aan de rand van Stalis vind je het gezellige hotel Alexander Beach Hotel & Village Resort. Comfortabel en sfeervol ingerichte kamers in combinatie met een goede service vormen de basis. Hier kan je rustig genieten van de zon aan een van de zwembaden of op het mooie zandstrand. Ook families voelen zich hier thuis dankzij o.a. de miniclub en het waterspuitpark. Op wandelafstand vind je de levendige dorpjes Malia en Stalis met tal van restaurants, bars en winkeltjes. Het perfect plaatje voor een heerlijke vakantie!

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Alexander Beach Hotel & Village Resort.

Land

Streek

Plaats

Sterren