Albir Garden Resort in Spanje met Tui.be

Albir Garden Resort in Spanje

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Albir Garden Resort in Spanje misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Spanje, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Albir Garden Resort

Je verblijft hier op basis van all-in in een goed ingericht appartement of een moderne studio (zonder keuken). Tijdens de vakantiemaanden ideaal voor gezinnen met kinderen die zich geen moment hoeven te vervelen dankzij de uitgebreide animatie. In de periode van ca. half juni tot ca. half september is er voor kinderen van 2 tot 12 jaar een eigen kidsclub. Buiten de schoolvakanties ideaal voor lange verblijven vanwege het milde klimaat aan de Costa Blanca. Uniek is het waterpark dat over maar liefst 17 verschillende glijbanen beschikt met speciaal gedeelte voor kinderen en een apart gedeelte voor volwassenen. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Albir Garden is een heuse aanrader!

Op vakantie naar Spanje met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in Albir Garden Resort

Land

Streek

Plaats

Sterren