Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel in Oman met Tui.be

Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel in Oman

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel in Oman misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Oman, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel

In Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel waan je jezelf in een Oosters paleis. Het heeft een privéstrand van wel 1 kilometer lang! Gun jezelf even een verwenmomentje in het spacentrum, geniet met volle teugen van een sessie in het stoombad of de sauna, of wat dacht je van een deugddoende massage? In het hartje van het resort vind je een ‘Infinity’ zwembad met een prachtig zicht over de oceaan, het Hajar gebergte op de achtergrond. 4 zwembaden en een kinderbad maken het plaatje compleet.

Op vakantie naar Oman met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in Al Bustan Palace A Ritz Carlton Hotel.

Land

Streek

Plaats

Sterren