AKASHA Beach Hotel & Spa in Griekenland met Tui.be

AKASHA Beach Hotel & Spa in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze AKASHA Beach Hotel & Spa in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

AKASHA Beach Hotel & Spa

AKASHA Beach Hotel & Spa is een nieuw luxehotel op Kreta. De kamers hebben een urban chic interieur en zijn absolute pareltjes. Ze beschikken over dubbel of kingsize bedden, een kussenmenu, turndown service, inloopdouche en espresso machine. En waarom niet kiezen voor een kamer met plunge pool of met bubbelbad op het balkon? Ook in het spacentrum kom je helemaal tot rust en wordt je verwend met een sensationele spa-ervaring.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in AKASHA Beach Hotel & Spa.

Land

Streek

Plaats

Sterren