abba Xalet Suites Hotel in Andorra met Tui.be

abba Xalet Suites Hotel in Andorra

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze abba Xalet Suites Hotel in Andorra misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Andorra, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

abba Xalet Suites Hotel

Het mooie abba Xalet Suites hotel staat garant voor een ontspannen vakantie. Bovendien blijft het prijskaartje zeer democratisch! Geniet na de verkenningen in de prachtige natuur van Andorra van een verkwikkend ontspanningsmoment in de tuin met het buitenzwembad of in de wellness.

Insider tip: bezoek in Sispony het Museu Casa Rull dat bestaat uit een huis van de gegoede 19de-eeuwse familie Perich en waar je een beeld krijgt van het leven van de rijke families in het Andorra van de 19de en 20ste eeuw.

Op vakantie naar Andorra met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be (Jetair) en wie weet breng jij je volgende vakantie door in abba Xalet Suites Hotel

Land

Streek

Plaats

Sterren