8-daagse combinatiereis Island Hopping: ‘Cycladic Paradise’ in Griekenland met Tui.be

8-daagse combinatiereis Island Hopping: ‘Cycladic Paradise’ in Griekenland

BEKIJK MEER OP TUI.BE ➜

PRIJZEN ZIEN ➜

Op zoek naar een leuke vakantie ? Dan is deze 8-daagse combinatiereis Island Hopping: ‘Cycladic Paradise’ in Griekenland misschien wel wat je zoekt.

Je volgende vakantie naar Griekenland, die boek je vandaag nog voordelig online bij Tui.be.

Het grootste aanbod aan online te boeken vakanties vind je hier op Lastminuteboeking.be. Naast het uitgebreide aanbod vakanties aangeboden door Tui vind je er ook nog een pak andere reizen terug van gekende reisorganisaties.

8-daagse combinatiereis Island Hopping: ‘Cycladic Paradise’

Ontdek drie eilanden in één week! Met deze Island Hopping begin je in Santorini en vaar je naar Naxos, met zijn mooie stranden en charmante dorpjes en het bergachtige Ios, dat zowel veel wandelpaden als discotheken heeft. Je verblijft er telkens twee nachten vooraleer je terugkeert naar Santorini.

Op vakantie naar Griekenland met Tui.be

Tui, het vroegere Jetair, is een van de grootste vakantiemerken van België. Tui heeft een zeer hoge naamsbekendheid en een enorm uitgebreid assortiment van voordelige vakanties. Welke vakantie je ook zoekt, bij Tui ben je aan het juiste adres! Onthaasten. Weg met de stress. Even geen routine meer. Gewoon genieten. Daar dient vakantie voor. Je herontdekt jezelf, je geniet, er komt als vanzelf een glimlach op je gezicht. Vakantie brengt je aan het lachen en daar zorgt Tui maar al te graag voor. Van het begin tot het einde, Tui draagt zorg voor jouw vakantie én voor jouw glimlach, daar kan je vanop aan.

Ontdek vandaag nog de voordeligste vakanties naar diverse bestemmingen met Tui.be en wie weet breng jij je volgende vakantie wel door in 8-daagse combinatiereis Island Hopping: ‘Cycladic Paradise’.

Land

Streek

Plaats

Sterren